0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Kerkrade?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Kerkrade

Expert in wespenbestrijding
Heeft u last van wespen in uw tuin of hebben ze een nest gemaakt in uw spouwmuur? de door ons aangedragen professional is uw expert op het gebied van wespenbestrijding in de regio Kerkrade. We kunnen u snel, efficiënt en betaalbaar van de overlast af helpen.

Ga niet zomaar zelf aan de slag met het bestrijden van een wespennest. Ieder jaar belanden er mensen in het ziekenhuis doordat ze een wespennest zelf proberen te bestrijden. Wespen kunnen agressief worden als het nest wordt bedreigd en in zwermen aanvallen. Neem zelf geen risico en laat de bestrijding van wespen over aan onze specialisten!

Veilig en effectief
Een wespennest kan zorgen voor schade aan uw pand, maar het vormt vooral een gevaar voor u of uw kinderen omdat ze kunnen steken. Wespensteken zijn pijnlijk en kunnen bovendien gevaarlijk zijn, bijvoorbeeld als u allergisch bent of als u vaak of op vervelende plekken wordt gestoken.

Laat ons u op veilige wijze helpen om dit probleem op te lossen. Wij bieden u vakkundige hulp bij wespenbestrijding en geven tips om te voorkomen dat de wespen terug komen. Wij helpen in Kerkrade zowel bedrijven als particulieren. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u direct een afspraak maken voor ongediertebestrijding? Bel ons via 0800 255 3733 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Kerkrade en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Kerkrade bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606