085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijding in Kerkrade?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijding die werkzaam is in Kerkrade

Expert in wespenbestrijding
Heeft u last van wespen in uw tuin of hebben ze een nest gemaakt in uw spouwmuur? de door ons aangedragen professional is uw expert op het gebied van wespenbestrijding in de regio Kerkrade. We kunnen u snel, efficiënt en betaalbaar van de overlast af helpen.

Ga niet zomaar zelf aan de slag met het bestrijden van een wespennest. Ieder jaar belanden er mensen in het ziekenhuis doordat ze een wespennest zelf proberen te bestrijden. Wespen kunnen agressief worden als het nest wordt bedreigd en in zwermen aanvallen. Neem zelf geen risico en laat de bestrijding van wespen over aan onze specialisten!

Veilig en effectief
Een wespennest kan zorgen voor schade aan uw pand, maar het vormt vooral een gevaar voor u of uw kinderen omdat ze kunnen steken. Wespensteken zijn pijnlijk en kunnen bovendien gevaarlijk zijn, bijvoorbeeld als u allergisch bent of als u vaak of op vervelende plekken wordt gestoken.

Laat ons u op veilige wijze helpen om dit probleem op te lossen. Wij bieden u vakkundige hulp bij wespenbestrijding en geven tips om te voorkomen dat de wespen terug komen. Wij helpen in Kerkrade zowel bedrijven als particulieren. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u direct een afspraak maken voor ongediertebestrijding? Bel ons via 085 - 106 1600 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijding die werkzaam is in Kerkrade bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606