0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Kerkrade?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Kerkrade

Heeft u last van mieren?

Als u veel mieren op uw terras of in uw huis heeft, zijn er vaak wel enkele trucjes die u zelf kunt doen om dit te verhelpen. Zo zijn er lokdoosjes die u neer kunt zetten, maar ook bepaalde bloemen en kruiden in de buurt planten zou kunnen helpen. Het verschilt per miersoort wat helpt, maar mocht u een hele plaag hebben, dan kunt u beter een gecertificeerde bestrijder inschakelen. Zeker als u een winkel of horecagelegenheid heeft, want dan is het raadzaam om zo snel mogelijk van de mieren af te komen. Mieren over de vloer of, erger nog, over de tafels, zorgt ervoor dat klanten wegblijven.

Schakel in Kerkrade onze mierenbestrijder in

Mieren zijn op zoek naar voedsel, zorg er dus voor dat er zo weinig mogelijk te halen valt. Als u zelf met huis-, tuin- en keukenmiddeltjes aan de slag bent geweest en dit heeft niet gewerkt, schakel dan onze professionele ongediertebestrijders in. Bij sommige miersoorten werken deze middelen namelijk niet, en als u een plaag heeft is het sowieso lastig om hier zelf iets aan te doen. de door ons aangedragen professional kan u in de regio Kerkrade op een veilige en efficiënte manier de mieren bestrijden. Bel direct 0800 255 3733 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Kerkrade en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Kerkrade bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606