085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijding in Kerkrade?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijding die werkzaam is in Kerkrade

Heeft u last van mieren?

Als u veel mieren op uw terras of in uw huis heeft, zijn er vaak wel enkele trucjes die u zelf kunt doen om dit te verhelpen. Zo zijn er lokdoosjes die u neer kunt zetten, maar ook bepaalde bloemen en kruiden in de buurt planten zou kunnen helpen. Het verschilt per miersoort wat helpt, maar mocht u een hele plaag hebben, dan kunt u beter een gecertificeerde bestrijder inschakelen. Zeker als u een winkel of horecagelegenheid heeft, want dan is het raadzaam om zo snel mogelijk van de mieren af te komen. Mieren over de vloer of, erger nog, over de tafels, zorgt ervoor dat klanten wegblijven.

Schakel in Kerkrade onze mierenbestrijder in

Mieren zijn op zoek naar voedsel, zorg er dus voor dat er zo weinig mogelijk te halen valt. Als u zelf met huis-, tuin- en keukenmiddeltjes aan de slag bent geweest en dit heeft niet gewerkt, schakel dan onze professionele ongediertebestrijders in. Bij sommige miersoorten werken deze middelen namelijk niet, en als u een plaag heeft is het sowieso lastig om hier zelf iets aan te doen. de door ons aangedragen professional kan u in de regio Kerkrade op een veilige en efficiënte manier de mieren bestrijden. Bel direct 085 - 106 1600 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijding die werkzaam is in Kerkrade bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606