085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijding in Kerkrade?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijding die werkzaam is in Kerkrade

Last van muizen?

Heeft u last van muizen op zolder of in uw slaapkamer? U kunt natuurlijk zelf proberen de muizen weg te krijgen door middel van bijvoorbeeld muizenvallen, maar als u een serieuze plaag heeft kunt u er vaak zelf niet veel tegen doen. Muizen laten knaagschade achter, vieze geurtjes en uitwerpselen, maar daarnaast zijn ze ook nog eens zeer onhygiënisch. Redenen genoeg dus om er weer snel vanaf te willen.

Plaag in de horecasector?

Muizen zijn natuurlijk erg vervelend om te hebben in uw woning, maar als u er last van heeft in uw horecagelegenheid is dat pas echt reden om direct de ongediertebestrijding te bellen! Het hebben van ongedierte in een horeca-ongelegenheid kan ervoor zorgen dat het imago van uw zaak verslechtert of, erger nog, dat uw zaak moet sluiten. Neem dus zo snel mogelijk contact met ons op!

Snelle en effectieve muizenbestrijding

Bel in Kerkrade en omstreken direct met de door ons aangedragen professional via 085 - 106 1600 en wij zorgen er op een snelle en veilige manier voor dat u van uw ongedierte af bent. Door onze jarenlange ervaring weten wij raad met iedere situatie. Bovendien blijven we altijd op de hoogte van de laatste methoden en technieken op het gebied van muizenbestrijding.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijding die werkzaam is in Kerkrade bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606