Last van muizen?

Heeft u last van muizen op zolder of in uw slaapkamer? U kunt natuurlijk zelf proberen de muizen weg te krijgen door middel van bijvoorbeeld muizenvallen, maar als u een serieuze plaag heeft kunt u er vaak zelf niet veel tegen doen. Muizen laten knaagschade achter, vieze geurtjes en uitwerpselen, maar daarnaast zijn ze ook nog eens zeer onhygiënisch. Redenen genoeg dus om er weer snel vanaf te willen.

Plaag in de horecasector?

Muizen zijn natuurlijk erg vervelend om te hebben in uw woning, maar als u er last van heeft in uw horecagelegenheid is dat pas echt reden om direct de ongediertebestrijding te bellen! Het hebben van ongedierte in een horeca-ongelegenheid kan ervoor zorgen dat het imago van uw zaak verslechtert of, erger nog, dat uw zaak moet sluiten. Neem dus zo snel mogelijk contact met ons op!

Snelle en effectieve muizenbestrijding

Bel in Kerkrade en omstreken direct met Sjaak Janssen Ongediertebestrijding via 045 - 799 01 00 en wij zorgen er op een snelle en veilige manier voor dat u van uw ongedierte af bent. Door onze jarenlange ervaring weten wij raad met iedere situatie. Bovendien blijven we altijd op de hoogte van de laatste methoden en technieken op het gebied van muizenbestrijding.