0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Kerkrade?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Kerkrade

Last van muizen?

Heeft u last van muizen op zolder of in uw slaapkamer? U kunt natuurlijk zelf proberen de muizen weg te krijgen door middel van bijvoorbeeld muizenvallen, maar als u een serieuze plaag heeft kunt u er vaak zelf niet veel tegen doen. Muizen laten knaagschade achter, vieze geurtjes en uitwerpselen, maar daarnaast zijn ze ook nog eens zeer onhygiënisch. Redenen genoeg dus om er weer snel vanaf te willen.

Plaag in de horecasector?

Muizen zijn natuurlijk erg vervelend om te hebben in uw woning, maar als u er last van heeft in uw horecagelegenheid is dat pas echt reden om direct de ongediertebestrijding te bellen! Het hebben van ongedierte in een horeca-ongelegenheid kan ervoor zorgen dat het imago van uw zaak verslechtert of, erger nog, dat uw zaak moet sluiten. Neem dus zo snel mogelijk contact met ons op!

Snelle en effectieve muizenbestrijding

Bel in Kerkrade en omstreken direct met de door ons aangedragen professional via 0800 255 3733 en wij zorgen er op een snelle en veilige manier voor dat u van uw ongedierte af bent. Door onze jarenlange ervaring weten wij raad met iedere situatie. Bovendien blijven we altijd op de hoogte van de laatste methoden en technieken op het gebied van muizenbestrijding.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Kerkrade en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Kerkrade bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606