085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijding in Kerkrade?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijding die werkzaam is in Kerkrade

Last van een insectenplaag?

Heeft u mieren in uw keuken waar u maar niet vanaf komt? Of heeft u mollen in de tuin die maar niet meer weggaan? Neem dan contact op met ons professionele insectenbestrijding team! Wij kunnen allerlei insecten voor u bestrijden, zodat u snel van de overlast verlost bent. Zeker als u een bedrijfspand heeft waar u klanten ontvangt of zelfs eten klaarmaakt, wilt u zo snel mogelijk van de insectenplaag af zijn.

Wij kunnen alle soorten insecten voor u bestrijden, denk bijvoorbeeld aan:

  • Vliegen
  • Vlooien
  • Wespen
  • Houtworm
  • Boktor
  • Mieren
  • Spinnen
  • Motten
  • Mollen

Weg met die beestjes!

Waarschijnlijk heeft u zelf al geprobeerd om van de insecten af te komen door middel van vallen, lokdoosjes of insecticide. Als dat niet heeft gewerkt is het tijd om een specialist in te schakelen. Wij hebben jarenlange ervaring met het bestrijden van allerlei ongedierte in de regio Kerkrade en helpen ook u graag van de overlast af.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Of wilt u direct een afspraak maken? Bel dan 085 - 106 1600 en we komen zo spoedig mogelijk bij u langs in de regio Kerkrade. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen op onze contactpagina. U hoort dan zo snel mogelijk van ons.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijding die werkzaam is in Kerkrade bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606