0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Kerkrade?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Kerkrade

Hoe herkent u een rattenplaag?

Hoort u ’s nachts getrippel tussen de muren of op zolder? Dan heeft u wellicht last van ratten in uw pand. Ratten zijn nachtdieren en laten zich overdag dus ook niet zien. Wel kunt u aan de hand van de volgende kenmerken herkennen of u ze in huis heeft:

  • sterke ammoniakgeur;
  • uitwerpselen;
  • knaagschade;
  • pootafdrukken;
  • holen in de tuin.

Waarom zijn ze gevaarlijk?

Naast dat het vervelend is om uitwerpselen, hoorbare beestjes en knaagschade in huis te hebben, verspreiden ratten ook ziekteverwekkers via hun uitwerpselen, urine en speeksel. Als u in aanraking komt met besmette plekken kunt u virussen, bacteriën en parasieten oplopen. Genoeg redenen dus om snel de ratten effectief te bestrijden.

Gespecialiseerd in ratten bestrijden

Het bestrijden van ratten is niet eenvoudig om zelf te doen. Bovendien planten ratten zich snel voort, waardoor u al snel met een hele plaag te maken heeft. Schakel daarom in de regio Kerkrade onze specialisten in. Zo bent u op een snelle, veilige en efficiënte manier van de rattenplaag af!

Maak direct een afspraak via 0800 255 3733 en we komen zo snel mogelijk bij u langs. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen, een medewerker zal dan contact met u opnemen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Kerkrade en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Kerkrade bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606