085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijding in Kerkrade?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijding die werkzaam is in Kerkrade

Hoe herkent u een rattenplaag?

Hoort u ’s nachts getrippel tussen de muren of op zolder? Dan heeft u wellicht last van ratten in uw pand. Ratten zijn nachtdieren en laten zich overdag dus ook niet zien. Wel kunt u aan de hand van de volgende kenmerken herkennen of u ze in huis heeft:

  • sterke ammoniakgeur;
  • uitwerpselen;
  • knaagschade;
  • pootafdrukken;
  • holen in de tuin.

Waarom zijn ze gevaarlijk?

Naast dat het vervelend is om uitwerpselen, hoorbare beestjes en knaagschade in huis te hebben, verspreiden ratten ook ziekteverwekkers via hun uitwerpselen, urine en speeksel. Als u in aanraking komt met besmette plekken kunt u virussen, bacteriën en parasieten oplopen. Genoeg redenen dus om snel de ratten effectief te bestrijden.

Gespecialiseerd in ratten bestrijden

Het bestrijden van ratten is niet eenvoudig om zelf te doen. Bovendien planten ratten zich snel voort, waardoor u al snel met een hele plaag te maken heeft. Schakel daarom in de regio Kerkrade onze specialisten in. Zo bent u op een snelle, veilige en efficiënte manier van de rattenplaag af!

Maak direct een afspraak via 085 - 106 1600 en we komen zo snel mogelijk bij u langs. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen, een medewerker zal dan contact met u opnemen.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijding die werkzaam is in Kerkrade bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606